Регионална организација Црвеног крста у сарадњи са Међународном невладином хуманитарном организацијом „АДРА“ обезбиједила је двадесет пакетића помоћи за наше најмлађе суграђане, који су данас донирани Установи за предшколско васпитање и образовање општине Соколац.

Хуманитарну помоћ поменутој установи уручио је волонтер Црвеног крста Драженко Вукојичић, који се више од тридесет година бави хуманитарним радом и кроз разне акције помаже својим суграђанима.

– Кроз свој волонтерски рад у Црвеном крсту трудим се да помогнем својим суграђанима. Данашња донација је скроман знак пажње којим желимо да обрадујемо наше најмлађе суграђане, као и да подржимо рад Установе за предшколско васпитање и образовање која је јако битна за све нас који живимо у Сокоцу. Велика част и задовољство је бавити се хуманитарним радом и помагати онима којима је помоћ најпотребнија, рекао је Вукојичић.

Вукојичић је додао да се у донираним пакетићима налази школски прибор, играчке и одјевни предмети.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.