Остало је још неколико дана до завршетка хуманитарне акције за дванаеслочлану породицу Глуховић, која је настањена на Стјеницама, а коју реализује Удружење грађана „Свети Василије Острошки“ Соколац. У Удружењу су истакли да је акција препозната од стране суграђана.

-Одзив је одличан и прикупили смо доста ствари. Било је и одређенх уплата на жиро рачун, а овом приликом поменули бисмо ученике СШЦ „Василије Острошки“ који су прикупили близу 600 КМ, те им се захваљујемо, као и руководству школе што су одобрили да се поред редовних обавеза, а у вријеме пандемије, баве и хуманим радом. Поменућемо оно што нам још недостаје: три ормара, 2 кревета за дјецу, веш машина, фрижидер, мали сто за дневни боравак, суђе (шерпе и тањири). Највише се донирала гардероба, тако да наглашавамо да нам више није потребна – казали су у Удружењу.

Подсјећају да ће сав уплаћени новац бити усмјерен на уређење куће, те да акција траје до 28. фебруара.

Сви заинтересовани, који желе да донирају квалитетне поменуте ствари, могу се јавити на конткат телефон: 066/ 655 – 757, а за уплату жељеног новчаног износа на располагању је жиро рачун Удружења „Свети Василије Острошки“: 562 – 012 – 81550261-02.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.