Најмлађа селекција Рукометног клуба „Гласинац“, састављена од дјечака рођених 2008. и 2009. године, добила је спортску опрему у виду тренерки, а средства за набавку обезбиједили су Марко Реновица и Дејана Радовић.

„Улагањем у спорт и стварањем што бољих услова за бављење спортом улажемо и у правилан развој дјеце. Вјерујемо да ће ова опрема представљати додатни подстрек најмлађим рукометашима да наставе још снажније тренирати како би остварили своје циљеве и постали успјешни спортисти“ истакли су Марко и Дејана.

Тренер Рукометног клуба „Гласинац“ Јован Боровчанин захвалио се спонзорима на набавци опреме.

„Набавком тренерки за најмлађе чланове нашег клуба комплетирали смо опрему у свим селекцијама. У претходном периоду, такође путем спонзорских средстава, обезбиједили смо двије гарнитуре дресова и тренерке за старије селекције. Захвалио бих се свима који су помогли рад рукометног клуба“ казао је Боровчанин.

Рукометни клуб „Гласинац“ такмичи се у Другој лиги Републике Српске.

Рођен 8. маја 1997. године у Источном Сарајеву. Основну и средњу школу завршио на Сокоцу. Дипломирао је 2020. године на Катедри за новинарство Филозофског факултета Универзитета Источно Сарајево, те стекао звање дипломираног новинара.