Уколико их већ нисте набавили, право је време да то сада учините јер ће беггy фармерке ове сезоне бити на врху листе тренд комада гардеробе.

Претходних неколико месеци почеле су да заузимају модно тржиште и сада их предлажу све модне куће. Тренди даме их радо носе и то на више различитих начина. Испробајте и ви.

Беггy јеанс у класичним тексас нијансама је увек најсигурнији избор. Један од начина је да их носите уз кратак топ, оверсизед сако и патике. То је шик избор којим ћете показати да сте девојка од стила. Уколико се спремате за коктел са друштвом, овакав пар фармерки увек можете комбиновати са интересантним асиметричним топом и високим потпетицама. Упечатљив накит може додатно да нагласи ову модну комбинацију.

Други избор би биле беггy фармерке у црној боји, уколико волите ову боју џинса. Испробајте ову женствену и секси комбинацију где ћете обући грудњак од густе чипке и преко тога лежерну свилену кошуљу. Раскопчајте је како би делић чипке провирио. Сандале са танким каишевима биће одличан избор уз овај оутфит, а додајте и неколико дискретних огрлица како би сте нагласили женственост.

Уколико се спремате за посао, овакве фармерке можете комбиновати са класичном кошуљом или полу-ролком преко чега можете обући омиљени сако. Уз кожне мокасине, оутфит ће изгледати модерно и тренди.