Државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић истакла је да је отмичар Нинослав Јованоивћ, познатији као Малчански берберин, “мучио и злостављао Монику Каримановић”.

Рећи ћу, а да не угрозим истрагу, дјевојчица нам је рекла да су пјешачили по пет сати, да јој је он стално пријетио и мучио је. Кад су полицајци дошли она је само рекла: ‘Немојте да ме повредите’. Она је била мучена и злостављана – рекла је Биљана Поповић Ивковић за тв Прву и додала да су полицајци дневно претраживали и 36 села гдје су махом напуштене куће, али и гробља.

Она је истакла и да је у овом крају нормално да се граде надземни објекти, те да је полиција мислила да је тамо могао да се сакрије.

Државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић истакла је да је малчански берберин мучио и злостављао Монику Каримановић.

– Будите сигурни да ћемо га ухватити – нагласила је Поповић и рекла да највјероварније нема помагача, али да је наоружан ватреним оружјем, ножем и жилетом.