У просторијама Високе школе за услужни бизнис, едукативни центар „Биг бен“ уприличио је синоћ традиционалну новогодишњу приредбу, у којој су учествовали најмлађи полазници. Кроз рецитације, игроказ, плес и глуму, дјеца су показала завидно знање из страних језика које изучавају у поменутом центру, првенствено из енглеског језика.

Јована Кезуновић, професорица енглеског језика и власница „Биг бена“ изразила је задовољство што су се уложени труд и рад васпитача и полазника исплатили.

– Морам да истакнем да имамо веома талентовану дјецу, тако да није било тешко осмислити приредбу. Потрудили смо се да све припремимо на занимљив начин, што су родитељи и сви присутни поздравили великим аплаузом. Због празника и путовања, у приредби је учествовало око шездесет полазника, од њих стотину, колико их иначе има – казала је Кезуновић.

У склопу приредбе организована је подјела новогодишњих пакетића и дружење са Дједом Мразом.

Након кратке паузе, током зимског распуста, едукативни центар наставља са редовним активностима, почетком другог полугодишта ове школске године.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.