ОФК Гласинац 2011: Малетић Стефан више није добродошао у Соколац! (ВИДЕО)

0

У 15. колу Друге лиге Републике Српске група исток ФК „Леотар“ је у Сокоцу побиједио ОФК „Гласинац 2011.“ резултатом 0:1 (0:0). Овом побједом екипа из Полица овјерила је јесењу титулу и од најближег конкурента екипе „Дрине“ из Зворника бјежи четири бода.

Из ОФК ,,Гласинца 2011″ данас су се огласили саопштењем које преносимо у цијелости:

„По ко зна који пут судија Малетић Стефан из Бијељине прави директну штету нашем клубу. У 59.минуту јучашњег меча на „Бари“ између  Гласинца 2011 и требињског Леотара, при резултату 0:0, за овај погибељан старт над Немањом Нинковићем поменути судија додијелио је САМО ЖУТИ КАРТОН Бегенишић Александру из Леотара.

По свим правилима фудбалске игре, ово је морао бити директан црвени картон фудбалеру Леотара, међутим Малетић је одлучио другачије, иако се поменути старт десио на десетак метар испред њега.

Наиме, ово није једина спорна ситуација са јучашњег меча. Малетић је правио огромне грешке како на нашу штету тако и на штету Леотара, чиме је показао да није дорастао судијском позиву.

За приближно исте стартове, фудбалерима „Леотара“ није додијељивао жуте картоне, док се нашим фудбалерима одмах хватао за џеп!

Ускоро објављујемо све криминалне одлуке овог судије у последње три сезоне, а које су директно биле усмјерене против нашег колектива. Више пута смо га, на његову молбу, за шта посједујемо доказе, штитили од скидања са судијске листе. Овај пут је превршио сваку мјеру и у Сокоцу више нећемо да га видимо!

Да ли смо објективни или субјективни, показаће видео снимци које ћемо објавити у наредним данима.

Фудбалском клубу „Леотар“ искрено честитамо на заслужено освојеној титули јесењег првака Републике Српске, а судијског комисији и свим органима Фудбалског савеза Републике Српске поручујемо  да Малетић Стефан на „Бару“ више није добродошао!“