ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ

Тренутна температура: 15 ͦС
Најнижа температура у току ноћи: 14 ͦC
Tемпература на 5 цм изнад тла: 12 ͦC
Влажност ваздуха: 88%
Вјетар: тихо, без вјетра
Ваздушни притисак: 915 мбар
Падавине: /

БИОМЕТЕРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Током јутра ће бити угодније, потом ће се биометеоролошке прилике постепено кварити. Приближавање погоршања, уз мјестимично израженију спарину у послијеподневним часовима, лоше ће дјеловати на хроничне болеснике и метеоропате. Од реакција на промјену времена могуће су главобоља, нервоза, реуматски болови, проблеми са сном и малаксалост. Општа слика ће бити нешто љепша у Херцеговини.

СТАНИЦЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ

СОКОЛАЦ: 11 прегледа
Ј.З.У. СРБИЈА: 37 пријема
КЦ ФОЧA: 14 прегледа, 3 кућне посјете

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: није било порода
КЦ ФОЧА: рођен један дјечак и једна дјевојчица

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ

Соколац: Протеклог дана није било интервенција.

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ СОКОЛАЦ

У Улици Михајла Бјелаковића јутрос је дошло до прекида у водоснабдјевању, у ЈКП Водовод и канализација „ Врело Биоштица“ Соколац се надају да ће убрзо отколинити кварове. Остали дијелови наше општине уредно су снабдјевени водом на свим водо-системима.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА А.Д. ПАЛЕ – РЈ СОКОЛАЦ

Соколац: Данас је уредно снабдјевање електричном енергијом. Из Електродистрибуције Соколац, обавјештавају грађане да ће се сутра, 7.септембарског дана испод далековода Каљина, изводити радови на прокресу растиња око далековода. Без напајања електричном у периоду од 7 до 19х биће ТС Поретак, Калаузовићи, Баре и Врховине.

На далеководу Ново Село ТС Доње Бабине, сутра ће бити без напајања електричном енергијом такође у периоду од 7 до 19 часова.

Прокрес растиња око далековода Ново село, обављаће се сутра у периоду од 7 до 13 часова, а без напајања електричном енергијом остаће ТС Палеж, Врапци и Врапци 1.

Источно Сарајево: Хитни планирани радови на 10 кВ далеководу Младице,дана 06.09., у времену 08,00-15,00. Без напајања остаје 8 трафо станица( Горње и Доње Младице,Павловац и Дом пензионера).

АУТОБУСКА СТАНИЦА „АУТОХЕРЦ“ СОКОЛАЦ

Аутобуски саобраћај и овог дана одвија се без проблема.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име