Завршен је увиђај након саобраћајне несреће која се рано јутрос десила на аутопуту А1 у мјесту Тичићи код Какња, а у којој су двије особе погинуле.

Мирна Пољац, гласноговорница Тужилаштва Зеничко-добојског у изјави за Клиx је рекла да је утврђено да се возач Шкоде на наплатним кућицама у Какњу укључио у супротан смјер на аутопуту и изазвао несрећу.

„Дошло је до директног судара с возилом БМW које се кретало у свом смјеру. Обје особе су погинуле. Узети су узорци крви те ће бити обављено вјештачење да се утврди да ли је било присуство алкохола“, казала нам је Пољац.

Један од смртно страдалих је 27-годишњи А. О. сазнаје Клиx.ба. Младић који је управљао возилом БМW био је члан Дернек бенда и враћао се са свирке у Завидовићима.

„Шкода је ушла на аутопут у супротни правац што је ван памети, и друг нам је страдао из бенда“, казао је пријатељ младића који је страдао у БМW-у.

„Ми не конзумирамо алкохол, а возач Шкоде је био у алкохолизираном стању и убио нам је друга“, рекао је саговорник, члан бенда у којем је свирао и момак који је погинуо.

Подсјећамо да је погинуо и возач Шкоде, а како нам је потврђено у Тужилаштву ЗДК, до несреће је дошло у директном судару те неће бити наређена обдукција.

Фотографије читатеља приказују сву силину удара и тотално уништење оба аутомобила с тим да се Шкода преврнула на бок.