Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану – ReLOaD у сарадњи са Општином Соколац објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на четвртом менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Четврти састанак са ментором ће бити организован 19. јуна 2019. године са почетком у 13,00 сати у Сали скупштине општине.

Потврду о присуству на менторском састанку потребно је послати на brane.grujic@opstinasokolac.net или sladjana.vukojicic@opstinasokolac.net.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такођер бити објављени на страници Општине Соколац. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД/НВО које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених народа (UNDP).

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име