ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ

Тренутна температура: 1 ͦС
Најнижа температура у току ноћи: 1 ͦC
Tемпература на 5 цм изнад тла: 0 ͦC
Влажност ваздуха: 91%
Вјетар: западни, 4 м/с
Ваздушни притисак: 911 мбар
Падавине: 1 л/м²

СТАНИЦЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ

СОКОЛАЦ: 6 прегледa
Ј.З.У. СРБИЈА: 32 пријема
КЦ ФОЧA: 21 прегледа, 4 кућне посјете

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: рођена једна дјевојчица
КЦ ФОЧА: није било порода

БИОМЕТЕРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошке прилике ће се поправити са одмицањем дана. Уз стабилније вријеме и сунчане интервале, већина популације ће бити бољег расположења, а тегобе код осјетљивих особа ће се постепено Смањити. На југу ће општа слика бити љепша од јутарњих часова.

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА ИСТОЧНО САРАЈЕВО

Савремени радарски систем за мјерење брзине у наредних мјесец дана на подручју Полицијске управе Источно Сарајево

Обавјештавамо грађане да ће се до 30. маја 2019. године, на путним комуникацијама које су у оперативној надлежности Полицијске управе Источно Сарајево, вршити контрола брзине кретања возила путем савременог радарског система.

Радарским системом вршиће се контрола брзине кретања моторних возила без заустављања у обје саобраћајне траке у свим дневним и ноћним условима.

Уређај истовремено региструје више возила у прекршају и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила, те посједује меморију на коју полицијски службеник не може утицати, чиме се елиминише могућност корупције.

У току прва три мјесеца текуће године, на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је 59 саобраћајних незгода у којима је узрок била неприлагођена брзина, што представља 32 % од укупног броја саобраћајних незгода.

Полицијска управа Источно Сарајево апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе како би своју безбједност и безбједност других грађана подигли на што већи ниво.

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ

Соколац: Протеклог дана без интервенција.

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ СОКОЛАЦ

Испорука воде на подручју наше општине данас ће бити уредна.

АУТОБУСКА СТАНИЦА „АУТОХЕРЦ“ СОКОЛАЦ

Аутбуски саобраћај се овог дана одвија уредно, по плану и реду вожње.

АУТО МОТО САВЕЗ РС

Саоабраћај се овог јутра ,на путевима РС,одвија редовно по мокрим и клизавим коловозима,а у вишим предјелима забиљежене су слабије снијежне падавине.Снијег се за сада не задржава на коловозу и не угрожава проходност путева. Понегдје у котлинама и уз ријечне токове магла мјестимично смањује видљивост.На свим путевима гдје се изводе радови саобраћај је регулисан додатном сигнализацијом и њено поштивање је обавезно.На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина учестали су одрони камења и земље на коловоз. Због извођења радова на МХЕ Крупац на ријеци Жељезници доћи ће до измјене режима саобраћаја на магистралном путу М-18 на дионци Крупац-Богатићи (граница РС) на територији општина Трново и Источна Илиџа. Због санације одрона,на магистралном путу М-18 Сарајево –Фоча ,на локалитету Сијерачке стијене, саобраћај се још увијек одвија успорено. На ГП у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име