Фото: РК "Гласинац" Соколац

Невесиње је протеклог викенда било у знаку рукомета. РК „Херцеговина“ био је домаћин другог кола Регионалне лиге младих Херцеговачко-романијске регије. На турниру су учествовали клубови: „Херцеговина“, „ Леотар“ , „Вишеград“ , „Славија“ и соколачки РК „Гласинац“.

Рукометни клуб „Гласинац“ одиграо је двије утакмице, у категорији дјечака 2004. и 2005. годишта. Млади рукометаши „Гласинца“ славили су у оба сусрета. У првом су савладали екипу из Вишеграда резултатом 21:18, а у другом мечу су били успјешнији од екипе Херцеговине, у ком су славили резултатом 18:6.

Рукометаши „Гласинца“ су овим побједама обезбиједили прво мјесто на табели у досадашњем такмичењу, са освојених осам бодова. За петнаестак дана очекује их наступ у Требињу, а досадашњи пласман обезбиједио им је учешће на Завршном турниру Републике Српске.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.