Директор Високе школе за услужни бизнис, Соколац МСц Огњен Бакмаз са сарадницима и студентима школе присуствовали су Међународном Сајму образовања „Путокази„ у Новом Саду који је одржан од 6. до 9. марта.

Обраћајући се присутнима на отварању Сајма, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић нагласио је да је образовање заједнички путоказ у бољу будућност.

Сајам образовања „Путокази“ је још једна добра прилика да боље разумемо улогу образовања у модерном друштву и динамику промена које не одређује политика, него знање и његова инволвираност у квалитет свакодневног живота, рекао је Милошевић и додао да су факултети и високе школе место, где се генерише знање.

На Сајму образовања представља се око 500 образовних профила и очекује се да „Путоказе“ посети више од 5.000 ученика средњих школа.

У име Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске присутне је поздравила помоћница министра, Радмила Пејић.

„Република Српска и Србија имају заједничку будућност. Њихова будућност су млади људи Републике Српске који настављају школовање у високообразовним установама у Србији“, казала је Пејић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име