Поводом наступајућих новогодишњих празника, руководство општине Соколац обезбиједило је поклон пакетиће за тристо малишана.

Тим поводом данас је у сали за сједнице Скупштине општине Соколац уприличена приредба и подјела пакетића. У присуству Деда Мраза, уз дјечије пјесмице, поклоне и одушевљење малишана није мањкало ни забаве. Био је ово свечани пријем за наше најмлађе суграђане.

У наредним данима биће организована подјела пакетића у Установи за предшколско васпитање и образовање.

Поклон пакетићи су обезбијеђени и за дјецу из Удружења за помоћ лицима са посебним потребама „Подршка“, Удружења за подршку вишечланим породицама „Мајка и дијете“ и за дјецу штићенике Центра за социјални рад општине Соколац.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.

5 КОМЕНТАРА

  1. Brojevi dva, tri i četiri imaju funkciju atributa i slažu se sa brojnom imenicom sъto u rodu, broju i padežu. Uz broj dva imenica je u dvojini, a uz brojeve tri i četiri u množini. Brojevi od pet do deset su brojne imenice. Kod brojeva sastavljenih od dve brojne imenice po padežima se menja samo prva a druga stoji u genitivu množine.

  2. Poenta je da su podjeljeni paketići,a moglo je da stoji i „tri stotine“a valjda postoji i lektor koji to kontroliše i
    nešta zna više od nas

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име