Акционарско друштво „Романијапутеви“ и општина Соколац у оквиру редовних активности настављају са реконструкцијом и насипањем путева на подручју локалне заједнице. Након санације путева у протеклом периоду на подручју Подроманије, села Вражићи и Дикаљи, радници поменутог предузећа врше поправку у селу Ступањ на путу који спаја мјесне заједнице Каљина и Кнежина.

Инжењер саобраћаја Младен Форцан, рекао је да „Романијапутеви“ настављају са активностима у сусрет предстојећој зимској сезони.

– Поред села Ступањ, имамо у плану поправку путева према селима Калиманићи, Жуљ и још пар релација. Мјештани насеља могу бити увјерени да насипање путева није изборни трик, већ се све ради у склопу редовних активности на територији општине Соколац – навео је Форцан, те додао да је на терену механизација и да ће мјештани бити задовољни.

Један од мјештана села Анђелко Тодоровић, рекао нам је да ће сада након поправке приступ селима бити много лакши, јер је пут био у јако лошем стању.

– Захвални смо што је дошао ред и на наш дио пута. Вјерујем да ће за поправку требати мало више времена јер су неке дионице у лошем стању, али ће у наредном периоду Делићи, Крсмановићи, Тодорвићи као и остале комшије имати олакшан приступ својим кућама- рекао је Тодоровић.

Укупна дужина макадамског пута између двије мјесне заједнице износи око седам километара.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име