Уз помоћ ОО ДНС-а Соколац, кандидата за Народну скупштину РС Аца Станишића и Љубомира Ерића, улица Друге романијске бригаде у соколачком насељу Њиве је након осам година добила уличну расвјету.

На овај проблем становници насеља су указивали локалној заједници годинама, међутим, разумијевања није било. Након што је формиран Мјесни одбор ДНС-а Соколац Њиве 1 и 2, прва тачка дневног реда била је постављање расвјете.

„У овом дијелу Сокоца има доста и мале дјеце и старијих наших суграђана па је изузетно важно да не живе у мраку и мислим да то треба да буде императив било које локалне самоуправе и локалне власти, као и да се не бавимо високим темама, него да се бавимо проблемима које свакодневно имају наши суграђани. Осам година се чекало да дође на ред рјешавање овог проблема, на крају смо одлучили да ми преузмемо иницијативу и поставимо расвјету на велико задовољство и нас и мјештана. Свега овога свакако не би било да није било несебичне финансијске помоћи господина Аца Станишића и господина Љубомора Ерића, као и залагања активиста ОО ДНС-а Соколац, те им овим путем захваљујем“, изјавио је предсједник Мјесног одбора Њиве 1 и 2, господин Срђан Кнежевић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име