Општински одбор Српске демократске странке Соколац, симболичним окупљањем у улици Цара Лазара и дијељењем предизборног материјала обиљежио је данас почетак предизборне кампање за предстојеће опште изборе у БИХ.

Чланови и кандидати Српске демократске странке за посланике на предстојећим изборима, кроз разговор са грађанима и симпатизерима Српске демократске странке изнијели су став како је ово побједничка кампања, како изборне јединице осам, тако и на нивоу цијеле Републике Српске. Нови предсједник Републике Српске, биће Вукота Говедарица, једна је од порука са данашњег окупљања. Обзиром да је становништво Сокоца на прошлим локалним изборима дало повјерење Српској демократској странци, на челу са начелником општине Соколац Милованом Бјелицом, ОО СДС-а убијеђен је у апсолутну побједу и на предстојећим општим изборима.

– Ова партија је окосница Републике Српске, а грађани Сокоца то најбоље знају. Овдје је стварана Република Српска, и заслужујемо много бољи статус од стране људи на власти, зато је мој избор СДС. Желим промјене, и знам да ће се оне и десити. Уколико се ништа не промјени, можемо да спакујемо кофере, а задњи ко изађе нека угаси свијетло, рекао је један од симпатизера СДС-а.

Кандидати ОО СДС Соколац за посланике у Народној скупштини Републике Српске су Милован Бјелица и Младенка Пандуревић, док је кандидат за Парламентарну скупштину Босне и Херцеговине Ана Маловић.

Изборна кампања је званично почела данас 7. септембра, и трајаће 30 дана, односно до Општих избора, заказаних за 7. октобар.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име