Радови на изградњи хотела са четири звјездице на подручју општине Соколац, који ће задовољавати све угоститељске потребе, теку планираном динамиком. Према ријечима власника Милана Јоловића, хотел би требао бити свечано отворен 2019. године прије почетка Међуопштинских омладинских спортских игра, чији ће домаћин бити Соколац.

– Успјешно смо завршили процедуру око измјештања трафоа са ЗДП Електродистрибуцијом Пале, те створили услове за изградњу базена на отвореном простору, дужине двадесет и ширине десет метара.

Наредних дана грађевинске послове на објекту наставља фирма из Зворника „Зворник путеви“ а до краја грађевинске сезоне требало би да буде урађено комплетно просторно уређење и фасада, како би се зимски период искористио за послове који се односе на ентеријер. Вриједност инвестиције је око милион конвертибилних марака.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име