Представа за дјецу „Патролне шапе“ у извођењу глумаца позориштанца „Маслачак“ из Бијељине оправдала je oчекивање 120 малишана предшколског и млађег школског узраста, који су имали прилику да уживају вечерас уз ликове најпопуларнијег цртаћа на свијету.

Представа у извођењу глумачке поставе: Драгане Тркуља, Ивана Петровића и Ненада Благојевића и овај пут одржана је у сарадњи са Установом за културу „Перо Косорић“ и Народном бибилиотеком Соколац у просторијама Високе школе за услужни бизнис.

Глумац Ненад Благојевић изразио је задовољство што представама присуствује све већи број дјеце.

– У овом времену, глумци тешко опстају, али су дјеца наш вјетар у леђа и наша будућност, због тога се боримо и трудимо. Могу само да кажем да ми је много жао што Република Српска нема већи број позоришта за дјецу- рекао је Благојевић, и додао да позориштанце „Маслачак“ поред комерцијалних представа, ради озбиљније представе које могу да заинтересују и оне мало старије школарце. Покушавамо дјецу вратити у вријеме цртаћа са којима смо ми одрасли, при чему су цртаћи само мотиви за представе чију режију и костиме радимо ми сами, истакао је за крај Благојевић.

Већ у наредном периоду наше најмлађе суграђане обрадоваће новим представама и ликовима из цртаних филмова.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име