Фото: Бојан Д.Тошић

Припадници Полицијске станице Соколац данас су, након вишечасовне потјере, у мјесту Бјелосављевићи, лишили слободе мушкарца чији су иницијала Е.Х. из Сарајева, који је украо возило „ситроен“ у Кантону Сарајево, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Лице Е.Х. је возило украо 18. августа на Бутмирској цести на Илиџи.

Полицијска управа Источно Сарајево обавијештена је од Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево да се извршилац са украденим возилом удаљио у правцу територије коју оперативно покрива ова управа, након чега су предузете све мјере на његовом проналаску.

Возило је јуче уочено на магистралном путу Подроманија-Соколац у мјесту Гласиначко Поље, те како се возач није зауставио на наређење полицијских службеника кренула је потјера за њим.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево уз чију сагласност ће возило и лице лишено слободе бити предато МУП-у Кантона Сарајеву на даље поступање.

Мушкарац Е.Х. биће санкционисан и за прекршаје из области Закона о основама бебједности саобраћаја на путевима БиХ, које је починило на територији Полицијске управе Источно Сарајево.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име