DCIM100MEDIADJI_0129.JPG

Омладинска организација „Соколац“ недавно је покренула иницијативу да се тениски центар у Сокоцу назове по Новаку Ђоковићу најбољем тенисеру у историји овог спорта.

„Општина Соколац изградила је 2019. године за потребе 56. Међуопштинских спортских игара (МОСИ) комплекс од три тениска терена који се налазе у оквиру Спортско – рекреативног центра „Гласинац“ у Сокоцу.

С обзиром да са радошћу и поносом сви пратимо успјехе најбољег тенисера у историји овог спорта Новака Ђоковића одлучили смо, као Омладинска организација „Соколац“, покренути иницијативу да наши тениски терени понесу назив „Новак Ђоковић“.

Будући да је Новак Ђоковић толико пута у слављу након освајања трофеја запјевао пјесму “Романија” и да је из његових емоција јасно да му је Романија у срцу те да је у домаћој и свјетској јавности, на индиректан начин, промовисао нашу планину и Соколац, као нико до сада, желимо на овај начин исказати захвалност за све што је учинио за српски народ и промоцију Романије и Сокоца.

Иницијативу покрећемо са циљем да се Новаку Ђоковићу додијели титула почасног грађанина општине Соколац и да се тениски центар у СРЦ „Гласинац“ назове по најбољем тенисеру свих времена“ – наводи се у иницијативи упућеној Фоднацији Ђоковић и начелнику општине Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име