Маринка Тепић, потпредседница Странке слободе и правде у данашњој изјави нехотице и очигледно без позитивне намере уделила је српским органима безбедности најлепши могући професионални комплимент, када је у питању рад наших служби и полиције на очувању уставног поретка.

Наиме, Тепић је нагласила да наше службе делују по руском и белоруском моделу, што је свакако комплимент свим припадницима који даноноћно раде на разбијању Беомајдана.

Осим тога, и српској јавности је добро познато колико искуства и успеха су руске и белоруске службе имале у спречавању обојених револуција, управо тих политичких преврата који упорно настоје да реализују у нашој земљи прозападни политичари, невладине организације и тзв. еколози.

Због тога, та нехотична похвала Маринике Тепић српским органима безбедности је утолико већа и због чињенице да се њене амбиције по питању Беомајдана не завршавају само на признању тзв. независности Косова и Метохије, тиме да је Република Српска унутрашње питање БиХ, увођења санкција Русији, већ и спремности да уколико дође на власт уз помоћ Беомајдана одмах потпише безусловни уговор са Рио Тинтом.

Такође, добро је да наше службе не раде по западном моделу, што би између осталог подразумевало и њихов, најблаже речено, специфичан однос према ЛГБТ, Транс, Џендер или некој другој психопатско-сатанистичкој агенди.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име