Поводом злонамјерних и нетачних писања порталоида „Глас регије“ чији је главни уредник изузетно нервозни шурак Страхиње Башевића, да ће се предстојећа реконструкција улица у Сокоцу извршити на иницијативу вође соколачког шумског картела, огласио се и начелник Сокоца Милован Бјелица.

– Када је 9. фебруара 2022. године у радној посјети општини Соколац боравио предсједник Републике Српске Милорад Додик, јер је одговорио на мој позив да уручимо кључеве станарима по пројекту ЦЕБ 2, на моју иницијативу предсједник је одговорио и истакао да ће Дирекција за путеве Републике Српске рехабилитовати обилазницу око Сокоца са тротоарима и додатном траком на излазу, а да ће Град Источно Сарајево и општина Соколац издвојити средства за реконструкцију комплетне главне улице, Цара Лазара, те улица Радомира Нешковића, Романијска и Јова Јанковића. Сви ови договори, касније су дефинисани уговорима и споразумима општине Соколац, Града Источно Сарајево и ЈП Путеви Републике Српске – објавио је Бјелица на друштвеној мрежи Инстаграм.

Фото: Бојан Д.Тошић

Бјелица је нагласио да су овом договору са Дирекцијом за путеве додали асфалтирање улица Миланка Витомира (несеље Јелен) пут у насељу Балтићи и улица према насељу Лазе.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milovan Cicko Bjelica (@milovan_bjelica)

– Ово поново говорим и пишем јер изгледа да амерички предсједник Бајден има боље памћење од млађаног народног посланика који упорно покушава да води кампању на пословима са којима нема никакве везе, сматрајући да су сви у Сокоцу заборавни попут њега – закључио је Бјелица.

Додик подржао пројекте општине Соколац

Додик и Бјелица о пројектима битним за општину Соколац

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име