Полицијска управа Источно Сарајево, узимајући у обзир да је током љетног периода повећана фреквенција саобраћаја на путевима, апелује првенствено на возаче, да се придржавају саобраћајних прописа и поштују ограничење брзине како би своју и безбједност других учесника у саобраћају подигли на виши ниво, саопштено је данас из Управе.

У саопштењу се додаје да су представници Ауто-мото савеза /АМС/Републике Српске и полицијски службеници Полицијске станице Соколац данас у Подроманија од 10.45 до 11.45 часова реализовали акцију контролом мјерења брзине кретања возила и заустављањем, без обзира да ли су прекорачили дозвољену брзину на том путном правцу.

Током ове активности возачима је подијељен промотивни материјал са називом кампање “Лако је брзину смањити“.

Полицијска управа Источно Сарајево са АМС Републике Српске проводи активности на реализацији кампање под називом “Лако је брзину смањити“ у периоду од 1. јула до 31. августа.

Кампању реализује АМС у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза, Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске и Министарством унутрашњих послова Републике Српске.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име