Већина нас је имала лош раскид једном или више пута, а период опоравка може бити гори од самог разлаза.

Ован

Превише брзо крећете даље, чему журба? Ви увек имате последњу реч, са којом ћете дати дознања бившем партнеру да је изгубио нешто драгоцено. Након што сте рекли своје, пустите их.

Бик

Мрзите промене, зато ц́е вам требати доста времена да преболите бившег партнера. Престаните да размишљате о њима и пронађете нову симпатију или бар некога занимљивог за флерт. Ово ц́е вам помоћи да заборавите све.

Близанац

Рачунајте на ваше пријатеље. Разговарац́ете недељама о детаљима раскида у порукама у групном дописивању – али то је само ваш начин опоравка.

Рак

Ваше емоције се крец́у, попут плима океана. То значи да сваке вечери излазите са својим пријатељима на коктеле и караоке, после неколико предходних дана проведених у кревету уз горко плакање.

Лав

Шопинг је ваш пријатељ. У ствари, чак можете и потрошити више новца него што сте планирали, зато обратите пажњу. Купите себи луксузне ствари који ц́е вам угрејати срце. Заслужили сте поклон највец́ег обожаватеља – себе.

Девица

Једини начин да се преболите ово је да бринете о себи. Закажите маникир, масажу, часове јоге, шта год вам треба за детоксикацију бившег.

Вага

Никада себи нећете дозволити да тугујете за неким јер увек имате кеца у рукаву или у овом случају замену за бившег. Само прво будите сигурни да сте спремни за нову везу.

Шкорпија

Разговор са професионалним терапеутом помоц́и ц́е вам да схватите где је кренуо по злу и пружиц́е вам увид у то како да напредујете.

Стрелац

Па, не размишљате о прошлошц́у, зато вам ово све лако пада. Кренућете даље и нећете се освртати. Окрените се свом личном расту и експериментишите са новим хобијима.

Јарац

После раскида, волите да направите тајм-аут од излазака и фокусирате се на себе. Онда сву своју енергију улажете у каријеру. Кад добијете унапређење, можете се ментално захвалити бившем.

Водолија

Кад је веза завршена, то је за вас крај. Блокирац́ете свог бившег у контактима, на друштвеним мрежама и из свог живота. Никада више нец́ете дозволити себи да о њима размишљате. У ствари, ако га видите, понашац́ете се као да га чак и не познајете.

Риба

Када сте у недоумици, постајете мистични. То значи да ћете своју судбину препустити тарот картама, астрологији или психичком читању да би стекли јасноц́у о прошлости и будуц́ности. Знајуц́и да ц́ете поново нац́и љубав, пружиц́е вам самопоуздање да кренете даље са новом циљевима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име