Као што смо већ писали, одборници Скупштине општине Соколац нису данас усвојили нацрт буџета за 2024. годину који је био предвиђен у износу од 12.460.900 КМ.

Када треба подржати одлуке које ће додатно оптеретити ионако сиромашан буџет општине, и то од 100, 200 па и 400 хиљада марака ту су махери и тобоже заштитници грађана. А када је потребно донијети и подржати одлуке које ће обезбиједити додатне приходе буџету општине Соколац, спремни су слагати и рођену мајку не би ли оправдали своје катастрофалне и погубне одлуке које се заснивају ЈЕДИНО НА ЛИЧНИМ И ПАРТИЈСКИМ ИНТЕРЕСИМА. Дакле, о одговорности тих истих одборника које не интересује приходовна страна буџета, на данашњој сједници НИ РИЈЕЧИ.

Чињеница је, да су током претходне три године све одлуке које су општини Соколац и свим њеним грађанима требале да омогуће додатне приходе, СТОПИРАНЕ ОД СКУПШТИНСКЕ ВЕЋИНЕ којој је једини циљ ЗАУСТАВИТИ ЖИВОТ У СОКОЦУ и смијенити начелника општине Соколац не бирајући средства.

За све то вријеме једино испаштају обични људи, док поједини одборници остварују минимум по 3-4 лична примања. И баш их брига. Ускоро ће поново избори да нас лажу, мажу и купују ко’ на сточној пијаци. Важно да је њима добро. О којим одборницима је ријеч, који су то мјесечни износи и по којим основама ускоро читајте на нашим страницама.

И тако то бива када се у старту деси мито, корупција и покраде изборна воља грађана, а на чело циркуског каравана постави човјек са освојених мизерних 157 гласова.

Молимо без чуђења!

1 КОМЕНТАР

  1. Нисте реални, не вјерујем да ће те објавити, али ајде, прво на мјесту је што буџет није усвојен, друго заговорник тог буџета (читај Цицко) је порески обвезник града Београда, поносан како тамо гласа, значи тамо и порез плаћа, нека њега да одучује о буџету престоног града, нека се мане Сокоца.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име