Фото: Дубравка Чоловић/РАС Србија

Вјетар слаб већином јужног смјера.

У понедјељак у Босни и Херцеговини очекује се претежно облачно и нестабилно вријеме, повремено са пљусковима и слабом грмљавином.

Вјетар слаб већином јужног смјера. У сјеверним подручјима вјетар сјеверног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 8 и 13, на југу земље до 18 степени. Највиша дневна температура зрака углавном између 17 и 23, на југу земље до 25 степени.

У уторак у Босни и Херцеговини очекује се умјерено до претежно облачно и нестабилно вријеме.

У другој половини дана у већем дијелу земље се очекују пљускови са грмљавином. Без падавина на југу. Вјетар слаб већином јужног смјера. У сјеверним подручјима вјетар источног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 8 и 13, на југу земље до 18 степени. Највиша дневна температура зрака углавном између 22 и 27, на југу до 29 степени.

У сриједу се очекује умјерена облачност.

У послијеподневним сатима са локалним пљусковима и грмљавином у централним и источним подручјима. У Херцеговини претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб промјенљивог смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 10 и 15, на југу земље до 19. Највиша дневна температура зрака углавном између 24 и 28, на југу земље до 32 степена.