Одборници Скупштине града Источно Сарајево трабали би да на сједници у четвртак, 31. марта, разматрају извјештај о раду градоначелника и Градске управе за прошлу годину, најављено је из Градске управе.

На дневном реду сједнице извјештај о раду и финансијском пословању предузећа и установа чији је оснивач град Источно Сарајево за 2021. годину – градска Туристичка организација, Матична библиотека Источно Сарајево, Градска радио-телевизија, Директне инвестиције града Источно Сарајево, Градска развојна агенција и Аграрни фонд.

Одборници ће разматрати инфорамције о функционисању јавног градског превоза, о реализацији скупштинских закључака из 2021. године, стављању ван снаге одлуке о комуналним таксама на подручју града Источно Сарајево.

Надневном реду су и одлуке о висини накнада предсједницима и члановима управних одбора и надзорних одобра у установама, јавним предузећима, фондовима и агенцијама чији је оснивач град, као и промјена назива Јавне установа „Туристичка организација Јахорина – Источно Сарајево“.

Сједница је заказана за 9.00 часова.