Џолин Диаз (44), професор у средњој школи у Калифорнији, изгледа прије као сестра својој 21-годишњој кћерки, него као мама, а такве коментаре често слуша. И док јој с једне стране то ласка, понекад због младоликог изгледа има проблеме.

Често јој се удварају пуно млађи мушкарци, а зна се догодити и да јој избришу профил на страници за упознавање Хинге због пријава људи који су увјерени да се лажно представља.

„Заправо су ми већ неколико пута избрисали профил на Хингеу. Људи мисле да се ради о лажном профилу и пријављују ме. Могла бих линковати мој Инстаграм профил тамо и тако доказати да сам то заиста ја, али то не желим направити, јер вјерујем да ме мој профил не приказује као једноставну, приземљену особу каква заиста јесам“, испричала је.

„Волим се најприје с неким повезати и боље упознати, а тек онда објашњавати што објављујем на Инстаграму“, додала је.

Џолин има преко 565.000 пратитеља на Инстаграму (@joleendiaz) и неријетко је момци позивају на спојеве.

„Стижу ми поруке и од млађих мушкараца. Већина тих порука је врло љубазна, похвална и позитивна о томе што промичем позитиван стил живота. Неки ме позову на спој, вечеру или излет, али знам да је то само радозналост, а не стварна намјера“, каже Џолин.

Признаје да јој поједнако ласка кад је млађи мушкарци позову на спој и кад то направе они старији.

„Потребно је пуно храбрости прићи некоме и замолити га да се нађе с вама очи у очи. Мислим да су поједини млађи мушкарци склони маштати о томе како би било излазити с неким старијим. С друге стране, мушкарци мојих година или они старији траже особу с којом ће уживати у једноставним животним стварима“, наставила је.

Није, каже, нимало заинтересована за забаву са млађим момцима.

„Никад не бих ни помислила о забављању с неким ко је довољно млад да буде пријатељ с мојом кћерком“, додала је и споменула како њих двије знају заједно ићи на „двоструке спојеве“ кад су обје у везама.

„Знамо онда сви заједно ићи на куглање, у кино, на планинарење, на плажу“, рекла је.

„Мелани стално тражи моје савјете везане за изласке. Свиђа ми се што вјерује у савјете које дајем, осјећам да је добро избалансирана у састанцима и драго ми је да јој моја искуства могу помоћи“, додала је.

Открила је и какве мушкарце воли

„Гравитирам према амбициозним, мотивираним мушкарцима, некоме ко је самопоуздан, има позитиван поглед на живот и зна добро комуницирати. Мора моћи подједнако придоносити у вези, и финансијски и емоционално, и мора вољети псе пошто ја имам златног ретривера. Такођер, требао би вољети боравити на отвореном и бити физички активан „, рекла је.

Иначе, Џолин је у Калифорнију дошла као дијете од десет година са Гуама, острва на западном Тихом океану. Растала се прије 14 година и од тада живи као самохрана мајка, преноси Daily Mail.