Магистрални и регионални путеви Сарајевско-романијске и Горњо-дринске регије су проходни, потврдио је за „Инфо радио“ технички директор „Романијапутева“ Драган Булошчић.

Он је додао да се на појединим дионицама налази заосталог снијега на путу, али то не утиче на одвијање саобраћаја.

Екипе зимске службе општине Соколац синоћ су у касним вечерњим часовима прочистиле дионице путева које су због обилних снијежних падавина биле непроходне.

Када је у питању електроснабдијевање на подручју наше општине, Управник електродистрибутивне Радне јединице Соколац Срђан Кнежевић навео је да постоји квар на дијелу далековода Каљина, на правцу од Пихлица до Ишерић Брда.

Према његовим ријечима, механизација је синоћ прочистила поменуту дионицу пута, па ће радници Електродистрибуције отклонити квар током дана. Остали дијелови општине су уредно снабдијевени електричном енергијом.

Узимајући у обзир да су од сутра најављене нове снијежне падавине, слушаоце ћемо редовно обавјештавати о стању на подручју локалне заједнице у нашем информативном програму.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.