Футсал клуб „Гласинац Соколац“ је синоћ у оквиру седмог кола Прве лиге Републике Српске успио на домаћем терену савладати екипу „Бели анђео“ из Брчког са 6:5.

Сокочани тренутно заузимају пето мјесто на табели са десет бодова.

Тренер Футсал клуба „Гласинац Соколац“ Предраг Добриловић након утакмице казао је да су побједом постигнута три нова бода, која су у овом моменту била неопходна.

– Мали ростер играча који су изгорјели физички, што се у другом полувремену најбоље видјело. Водили смо 5:1 и просули предност на минут до краја, када смо дошли у егал 5:5. Срећом, играчи су смогли снаге и на 56 секунди прије краја, Лукић је постигао гол за побједу. Понављам, претежак меч, а премало играча. Повреде и приватне обавезе за нас су у овој сезони највећи проблем. Имамо још два кола до паузе на којој ћемо се морати консолидовати ако мислимо играти Прву лигу. Честитам момцима на жртви коју подносе да опстане један врло важан соколачки спортски колектив – нагласио је тренер Добриловић.

Наредно коло, игра се опет у Сокоцу, а на мегдан долази екипа „Радник Сити“ из Бијељине која тренутно заузима прву позицију на табели.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.