Кошаркаши Сокоца савладали „Приједор Спартак“ – Међу првих пет екипа на табели (ВИДЕО)

0

У неизвјесној утакмици до самог краја у оквиру седмог кола Прве лиге Републике Српске Кошаркашки клуб „Соколац“ побиједио је вечерас на домаћем терену екипу „Приједор Спартак“ из Приједора резултатом 90:85.

Овим тријумфом, Сокочани су напредовали са седмог на пето мјесто табеле и сада имају 11 бодова.

Задовољан оствареном побједом, тренер КК „Соколац“ Томислав Тамбурић захвалио је противничкој екипи на фер и коректној спортској игри.

– „Приједор Спартак“ је одлична екипа, борци и заслужују висок пласман сигурно. Како смо очекивали, била је тешка утакмица. Повриједио нам се Бојовић у току првог полувремена, али смо збили редове и на крају тријумфовали. Хвала и навијачима на подршци. Истакао бих Игора Ђерића због дефанзивног доприноса као и младог Шалића – нагласио је тренер Тамбурић.

Наредно коло се игра у суботу 4. децембра. Сокочани путују у Зворник на мегдан екипи „Дрина Принцип“, која тренутно заузима трећу позицију на табели.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.