У утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске за футсалере, синоћ је на домаћем терену Футсал клуб „Гласинац Соколац“ одиграо неријешено резултатом 3:3 са екипом Клуб малог фудбала „Брчко Здравље“ из Брчког.

Тренер соколачких футсалера Предраг Добриловић је казао да је итекако била потребна побједа, међутим десила се подјела бодова.

– Били смо психички спремни за ову утакмицу, али нам је реализација била очајна. Као што смо најавили на почетку сезоне да ће бити изазовна лига то се и показало у ових пет кола. Након одличног резултатског почетка такмичења у прва два кола, посљедња три смо се увукли у проблеме. Покушаћемо се што прије емотивно подићи и већ у наредном колу остварити бољи резултат. Утакмица против комшија „Жељезнице“ из Трнова, одиграће се наредни викенд у Војковићима – најавио је тренер Добриловић.

Футсал клуб „Гласинац Соколац“ заузима пету позицију на табели са седам бодова, колико имају и четворопласирано „Брчко Здравље“ и шестопласирани „Борац“ из Баља Луке.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.