Сокочани преко „Будућности“ до нових бодова (ВИДЕО)

0
Фото: П.Добриловић

У оквиру другог кола Прве лиге Републике Српске КК „Соколац“ у суботу је на домаћем терену убједљиво савладао КК „Будућност БН“ из Бијељине резултатом 75:52.

Тренер КК „Соколац“ Томислав Тамбурић је захвалио навијачима на подршци, посебно Вандалима, нагласивши да је утакмица била тежа него што резултат говори.

– Честитам противницима на фер и спортској игри и наравно својим играчима на побједи. Побједили смо прије свега захваљујући снажној тимској одбрани – навео је Тамбурић.

У наредном трећем колу, Сокочани ће снаге одмјерити са екипом ОКК „Борац Мако Принт“.

– Припремили смо мало изненађење за нашу редовну публику. Утакмица трећег кола је требало да се игра у Бањалуци, али због заузетости дворане, замијенили смо домаћинства и утакмица ће се одиграти у Сокоцу у суботу, са почетком у 18.30 часова. Позивамо све да дођу и подрже нас, да наставимо побједнички низ – додао је Тамбурић.

КК „Соколац“ се налази у врху саме табеле са максималним бројем бодова, као и прворангирана „Сутјеска“ из Фоче.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.