Драги наш Стефане.

Шта рећи и како се поздравити последњи пут? Како рећи збогом пријатељу и брату за кога би нам требали дани и ноћи да испричамо наше дивно вишегодишње пријатељство? Најрађе би да ти покажемо како смо те пуно вољели, али нисмо сигурни да смо ти то заиста и показали. Душа нас боли, али вјерујемо да си ти то ипак знао и осјећао.

Ниси имао довољно времена да одсањаш своје снове, да испуниш своје жеље, да оствариш своје планове, али довољно дуго си био са нама да нас научиш ко је искрен пријатељ, ко је прави друг, ко је добар човјек, а Бог воли најбоље и изабрао је тебе.

Писајући овај говор сјетисмо се безброј лијепих тренутака, безброј осмијеха и дружења до касно у ноћ, сјетисмо се твоје радости и твог веселог лица, а Бога ми и по неког несташлука из дјетињства. И не сјетисмо се ниједног тужног тренутка, али нам сваки украде по коју сузу.

Сјетисмо се твојих првих фудбалских корака, заједничких утакмица и жеље да једног дана будеш добар бек. Волио си брзу вожњу, добре аутомобиле и моторе. Боеми никад не умиру, а ти си био боем. Волио си да заједничке тренутке дијелимо уз добру музику и коју чашицу више.

Маштао си о нашим свадбама. Планирао си да као ожењени људи опет заједно путујемо. Да проводимо вечери по кафанама, али тада мало краће јер ће жене да се љуте. Остали смо ускраћени за кумства и крштења и нека нова весеља за која нам није било тешко направити повод да би стварали нове успомене и градили наше несаломиво пријатељство.

Смрт нас не може раздвојити, остајеш у нашим срцима, бићеш ту и кад се будемо радовали и када будемо туговали, а ми ти обећавамо да ћемо чувати сјећање на тебе. Обећавамо ти да ћемо чувати твога брата Алексу и помоћи твојм родитељима Бојани и Дражену.

Драги наш Стефане или како смо знали рећи Стефи, да те насмијемо, путуј са својим топлим осмијехом и са само теби знаном тугом. Нама остаје да те волимо и да те се сјећамо.

Нека ти је вјечна слава и хвала.

Твоја браћа: Драган, Кристијан, Веселин, Александар, Немања, Никола, Урош и Небојша

3 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име