ШГ "Романија" - Највећа пљачка у историји општине Соколац

Сазнања и докази портала „Соколац-срце Романије“ да се у и око Шумског газдинства „Романија“ већ неколико година одвијају незапамћене размјере криминала, редовно нам се јављају наши суграђани чије поруке с времена на вријеме предочавамо јавности.

Недавно нам се обратио још један читалац /име познато редакцији/ чију поруку преносимо у цијелости:

„Шта се чека што се не обрачунате са шумокрадицама у Студеној Гори? Станић шумар има око 1000 м³ криминала, дошла интерна контрола он побјегао на боловање. У истој Радној јединици код шумара Булајића у Јасику има преко 600 пањева бјелораста. Интерна контрола у којој је био и Ћуковић побјегла јер је прије контроле шумар за викенд фарбао пањеве како се не би утврдила старост пањева. Шта се чека све се зна куцају не уводе у књигу пањева, иза њих и њиховог криминала стоји директор Башевић. Чак су у крађу укључени и Страхињини рођаци. Коме се обратити другом осим вама. Дајте да устанемо да ово зауставимо. Поздрав од радника шумарства. Само у вас вјерујемо наводи се у поруци која свједочи о распаду система који влада у Шумском газдинству „Романија“.

 

Подсјећамо преко 2.000 фотографија и на десетине исказа честитих и одговорних људи предочили смо претходних неколико мјесеци скоро свим релевантним државним и републичким институцијама. Према информацијама до којих је дошао наш портал оптужница против директора соколачког газдинства за бројне малверзације је на столу и питање је момента када ће угледати свјетло дана.

Све информације о сабраним дјелима соколачког шумског картела можете пронаћи на линку испод.

Сабрана дјела соколачког шумског картела

*** Публиковани текстови и сазнања не представљају ставове и мишљења редакције портала „Соколац-срце Романије“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име