Директор ШГ „Романија“ Соколац, Страхиња Башевић, одржао је данас конференцију за новинаре „рекла-казала“, на којој је, између осталог, рекао да као актуелни начелник Сокоца, Милован Бјелица, од њега жели направити криминалца.

Неизбаждарени директор је данас отишао корак даље, по је тако одговорност за катастрофално стање и криминал који влада у Шумском газдинству „Романија“ покушао пребацити на начелника Бјелицу.

Башевић је тако је у заносу нервозе и бијеса вјешто покушао изманипулисати државним и републичким институцијама и пажњу јавности скренути на друге теме.

„Ако појединац може да манипулише било којом институцијом, и да својим људима дефинише процесе, онда ми живимо у једном држави која не заслужује да носи име демократска“, рекао је Башевић на прес конференцији а пренијели су поједини медији.

Из свега наведеног могу се поставити три кључна питања?

  1. Због чега се Страхиња Башевић плаши одговорности уколико је све радио у складу са Законом?
  2. Ко управља овом државом пуне 22 године?
  3. Да ли је у складу са законом да Шумско газдинство „Романија“ према општини Соколац дугује невјероватних 800.000 КМ?

Подсјећамо преко 2.000 фотографија и на десетине исказа честитих и одговорних људи предочили смо претходних неколико мјесеци скоро свим релевантним државним и републичким институцијама. Напомињемо, према изворима до којих је дошао наш портал оптужница против директора соколачког газдинства за бројне малверзације је на столу и питање је момента када ће угледати свјетло дана.

Све информације о сабраним дјелима соколачког шумског картела можете пронаћи на линку испод.

Сабрана дјела соколачког шумског картела

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име