Милан Миличевић написао је на свом фејсбуку да је против њега подигнута оптужница, наводећи да ће то бити спектакуларна вијест која ће на Алтернативној телевизији и сличним режимским медијима бити на топ мјесту ових дана до избора…

Миличевић је предсједник СДС-а и начелник општине, који је поново кандидат за ту функцију на октобарским изборима.

„Договорена давно и темпирана. Режисери исти и у исто вријеме. Тајминг – почетак предизборне кампање.

Не постоје ваши милиони, пословни простори и положај да бих сагео главу! Не бих пристао бити као оне главоње које су продале образ. Не бих пристао бити неспсобњаковић којим манипулишете. Никада!“, навео је Миличевић у објави на фејсбуку и додао:

„Дижете оптужнице јер имате тужилаштво и тужиоце сумњивих каријера које више у коминикацији подсјећају на инквизицију него на оно што треба да буду. Овај пут иза оптужнице стоји Ален Сеферовић, повјереник СДА за Теслић. Човјек који је главни организатор највеће изборне крађе у Републици Српској у вријеме референдума у Теслићу.

Његов главни пријатељ у овом режирању је Радислав Ђурић Раша који је општину оголио за милионе. Ту је неизоставно и Срђан Кљечанин Руфи, још један од организатора бројних криминалних радњи и човјек који уништава шуме и руде Теслића и цијеле Републике Српске. Њихова даља похлепа добија нова крила. Поново тужи општину и тражи милионе“.

Он даље констатује да је „сваком непоткупљивом човјеку гађење основна емоција када схвати ко су они који туже и шта им је мотив“.

– Шта би тек радили да се докопају општинске власти у Теслићу?!

„Када бих посустао осрамотио бих гробове својих родитеља и своје пријатеље који су живот дали за Републику Српску. Када бих одустао био бих као оне главоње или они који немају шта рећи и који причају тишином. То би значило да су ме уплашили или купили. Као њих“, наводи Миличевић.

Наглашава да није човјек који одустаје и који се боји.

„Немам страх ни од чега јер знам да су они способни на све, па чак да нам плаше и дјецу. Немам страх ни од њихових оптужница, намјештаљки, прислушкивања, уцјена и пријетњи, медијског линча. Криминализовати можете и свеца ако имате силу, моћ и медије. Али, све је пролазно“, навео је Миличевић.

Према његовим ријечима, религиозан човјек било које вјере који то јесте заиста, на онај свијет, одлази пуног срца ако он зна како је провео живот и његови најближи.

„Судови, Голи Отоци и намјештени тужиоци су пролазни. Хвала честитим људима који су ту и не посустају! Има их много, сигуран сам много више него оних кварних и јефтиних. Данас није битно да ли сте политичар, доктор, мајстор, домаћица, свештеник или нешто друго. Данас је битно да нас има још увијек које нису могли купити, застрашити!“

Даље наводи да опозиција није ријеч за неку политичку партију.

„Опозиција је народ Републике Српске који се бори против мрака који је предуг и претежак. И због којег многи одлазе. Идем даље и због мојих синова који су и до сада поднијели превелике жртве на разне начине.

Имати оца опозиционара у овако опасним временима је бреме које би тешко ко носио, а они су расли тако. И постали људи на понос мени и овом граду. Заједно са мојом породицом и честитим непоткупљивим људима идемо у нову битку. До коначне побједе!“, закључује Миличевић у објави на фејсбук профилу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име