Ликвидност општине Соколац оптерећена је константним кашњењем и ускраћивањем новца од шумске ренте. Тренутно је дуг Шумског газдинства „Романија“ према Општини Соколац достигао преко невјероватних 800 хиљада КМ, сазнаје портал „Соколац-срце Романије.

Ово предузеће и његов директор овим свјесно крше закон. У исто вријеме и од истог новца неизбаждарени  директор Страхиња Башевић асфалтира путеве до своје и куће рођака, предсједника Општинске изборне комисије Драгана Башевића.

Према информацијама до којих је дошао наш портал оптужница против директора соколачког газдинства за бројне малверзације је на столу и питање је момента када ће угледати свјетло дана.

Асфалтирана дионица се завршава тачно испред капије кусачке викенд хацијенде неизбаждареног директоре

Средства намијењена за социјална давања блокирана су због тужбе за доприносе од стране директора Центра за социјални рад Соколац (С.Б.) и рођене мајке Страхиње Башевића у износу од 27.163,51 КМ, као и тужбу по истом основу од стране директора Цивилне заштите (М.Е.) у износу од 31.347.14 КМ.

Према ријечима начелника општине Милована Бјелице, ријеч је о константној блокади свега како би се блокирао рад и функционисање општине, како би се изазвало незадовољство и револт.

Он се захвалио свим грађанима који исказују разумјевање и који му упућују свакодневне поруке подршке.

„Молим за стрпљење. Увјеравам вас да радимо на рјешавању ових проблема са којима се суочава наша локална заједница“ – рекао је Бјелица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име