Популарна српска естрадна умјетница и текстописац Сања Вучић одржаће концерт на платоу код спортске дворане у Сокоцу 5.септембра 2024.године.

Концерту ће претходити загријавање са ди џеј Бокијем, а старт је предвиђен за 19 часова уз бесплатан улаз.

Вучићева је била главни вокалиста музичке групе ZAA са којом је представљала Србију на Пјесми Евровизије 2016. са пјесмом Goodbye (Shelter). Између 2017. и 2022. била је дио дјевојачке групе Hurricane са којом је представљала Србију на Пјесми Евровизије 2021. са пјесмом Loco Loco. Група Hurricane је такође требало да представља Србију на Пјесми Евровизије 2020. али је она отказана због пандемије Ковида 19.

Рођена је 8. августа 1993. у Крушевцу као ћерка пјевачице народне музике Мевлинде Вучић. Отац јој је такође био пјевач, а од родитеља је учила старе народне пјесме и севдалинке. Похађала је Основну школу „Јован Поповић” и била је одличан ђак. Упоредо је ишла у нижу музичку школу и учила енглески. Након тога је похађала средњу музичку школу „Стефан Христић”, одсјек соло певање.

Студира арапски језик и књижевност на Филолошком факултету у Београду. Осим српског језика, говори и шпански, италијански, енглески и арапски језик.

Концерт је поклон начелника Милована Бјелице омладини Сокоца.

@sokolacsrceromanije

Сања Вучић @sanjalilwoollf_ у Сокоцу ❤️ Романије 🎶🎵🎼 #romanija #sanjavucic #reels #music #concert #foryouu #sokolac

♬ original sound – Sokolac-srce Romanije – Sokolac-srce Romanije

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име