Како ексклузивно сазнајемо, Радомир Лазовић из Зелено-левог фронта (ЗЛФ) пре неколико дана остварио је састанак са припадницима прикривеног обавештајног пункта ЦИА, који је инволвиран у оквиру амбасаде САД у Београду.

Тема састанка се односила на наставак финансирања ЗЛФ од стране америчких владиних фондова, као и на планирање даљих субверзивних активности на плану реализације Беомајдана.

Лазовић се својим блиским партијским везама поверио да је на том састанку наводно изнео став да се ЗЛФ и он лично налазе под великим притиском од стране државних органа Србије, те да не успева да мобилише широке народне масе у правцу стварања погодних услова за извођење обојене револуције у нашој земљи.

Такође, Лазовић је приликом састанка са америчким обавештајцима наводно оптужио Александра Јовановића Ћуту да је “режимски човек”, који по налогу одређених структура намерно гура протесте ка радикализацији, што у потпуности одговара актуелној власти. Осим тога, Лазовић је у нејасном контексту износио наводно постојање компромитујућег видео снимка у контексту Александра Јовановића Ћуте, извесне проститутке и кокаина, међутим нико од Лазовићевих блиских сарадника није разумео шта је тиме заправо хтео да каже, јер је Лазовић и од раније прилично конфузан у комуникацији и има проблема приликом изражавања.

Све наведено потврђује већ општеприхваћену хипотезу да иза тзв. еколошких протеста у Србији снажно стоје опскурне амбиције за реализацију Беомајдана, као увода у слом система, крвопролиће и распад земље, као што је то започето 2014. године када је стигла “слобода и демократија” у Украјину.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име