Трговачки ланац Корт стиже у Соколац! Ова компанија купила је земљиште у Сокоцу у улици Груја Новаковића, прекопута Аутобуске станице, гдје планира да гради објекат малопродаје од 2000 квадрата, а запошљаваће 50 радника.

Малопродајну мрежу Корт тренутно чини 55 маркета, са сталном тенденцијом раста и отварања нових објеката, 28 Корт ресторана у 33 града са 2000 запослених.

КОРТ маркети су лоцирани широм БиХ, од Бихаћа, Шипова, Бања Луке, преко Приједора, Козарске Дубице, Дервенте до Бијељине, Фоче, Гацка, Мостара и Требиња.

Маркети су типа ХИПЕР КОРТ, СУПЕР КОРТ или МИНИ КОРТ. Оно што КОРТ маркете чини препознатљивим за купце је највећи ниво квалитета услуге и повољне цијене. Сви КОРТ маркети су савремено опремљени и уређени тако да омогућавају угодну куповину сваком купцу. Такође, у КОРТ тржним центрима можете пронаћи разноврстан садржај и понуде (играонице, кафићи, ресторани, бутици, разни салони и слично).

Начелник општине Соколац Милован Бјелица задовољан је што је власник ове компаније као и други који планирају слична улагања, препознао Соколац као пожељно мјесто за улагање и пословање.

– Рад на отварању општине и привлачењу инвестиција наставићемо и у наредном периоду у оквиру промоције Слободне пословне зоне – истакао је Бјелица за портал „Соколац-срце Романије“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име