На Инстаграм страници 192 појавио се снимак који приказује бербу лубеница у мјесту Силбаш, а брзо је постао виралан због своје јединствености и симпатичности.

На снимку се види шпалир момака који једну по једну лубеницу добацују један другом, формирајући људски ланац који завршава утоваром лубеница у камион.

Ова координисана акција изазвала је одушевљење међу пратиоцима странице.

Такође, не смије се ни занемарити да је цела акција изведена уз музику и плесне покрете што је допринијело томе да снимак буде само симпатичнији.

Замислите како овакав физички рад изгледа на овим тропским температурама, али чини се да је све лакше када се држимо заједно и успут се забављамо.

Коментари испод видеа показују колико је овај снимак дирнуо људе па су многи писали да им је снимак уљепшао дан, а други су их чашћавали похвалама и честиткама на таквој сложности и организованости.

– Живјеће овај народ – закључио је Игор, уз смијех.

Силбаш, мјесто у којем је снимак настао, познато је по својој пољопривредној производњи и гостољубивим мјештанима. Смјештен у срцу Бачке, ово село има дугу традицију узгоја воћа и поврћа, а лубенице су једна од главних култура, пише Блиц.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име