Колико год сви једва чекамо лето и море, добро је подсетити се да је пут на високим температурама изазов за који се морамо добро спремити.

Приликом путовања у том случају важно је имати на уму пет корисних савета:

1. Време – изаберите део дана који је најпогоднији за путовање како бисте барем један део пута уживали у нижој температури.

2. План – Добро је да свој пут детаљно испланирате пре поласка, како бисте избегли непотребна задржавања.

3. Редовне паузе – Колико год да желите брзо да стигнете, како бисте путовали безбедно и избегли превелики умор, веома је корисно да правите редовне паузе. Један од бољих начина за паузу која ће одговарати свима, јесте заустављање на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама и уживање у Дриве Цафе понуди која обухвата свеже цеђене сокове, кафу прављену по традиционалној италијанској рецептури, сендвиче, бургере, кроасане, грицкалице, али и мноштво производа за одржавање и негу аутомобила. Све ово доступно је на једном месту, у пријатном амбијенту у коме можете уживати у паузи од путовања, док најмлађи сапутници на некој од станица могу уживати и у садржајима за децу.

4. Игре – Један од начина на који се путници у колима могу забавити и заборавити на високу температуру јесу игре које не захтевају реквизите, као што је „Каладонт“ или „На слово на слово“. Наравно, притом је важно пазити да игра не утиче на пажњу возача.

5. Детаљи – Време проведено у аутомобилу може се искористити и за планирање детаља пута за које можда није било времена код куће. Ово је време када можете видети које музеје треба посетити, како се стиже до плаже коју желите да видите и слично, како не бисте време за истраживање трошили на одмору где је сваки тренутак драгоцен.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име