Општински одбор Српске демократске странке Соколац једногласно је изабрао Милована Бјелицу као кандидата за начелника ове странке на предстојећим локалним изборима заказаним за 6. октобар 2024. године.

Бјелица је представио програм „СОКОЛАЦ ЗА НОВИ ВИЈЕК“ који представља платформу око које ће се окупити листа за одборнике СДС-а.

„Овај програм рада мене као начелника општине Соколац и одборника Српске демократске странке представља потпуни искорак у боље и просперитетније сутра. Сутра без неизвјесности и турбуленција, какве смо имали претходне четири године.

Соколац је у протеклих десет година поставио основу за изградњу града од тридесет хиљада становника. То су капацитети водовода и канализационе мреже чији завршетак се приводи крају, са колекторима за пречишћавање отпадних вода те постројењем за пречишћавање пијаће воде који се гради кроз сарадњу са Развојном агенцијом Републике Чешке. Ту је и потпуна покривеност општине оптичким каблом.

Након што смо осигурали темеље можемо да кренемо у изградњу, од Градске куће, преко Соларне електране и многих других пројеката са којима ће јавност бити благовремено упозната.

Соколац је привлачно и пожељно мјесто за пословање, то потврђују планови и пројекти бројних компанија, од Робота, преко КОРТ-а, Бинга, Зворничанке, АС холдинга, Слободне зоне Суботица, те страних компанија које се спремају да уђу у будућу Слободну пословну зону Соколац.

Соколац је пожељно мјесто за одмор, видимо то из повећаног интересовања за смјештај, из броја субјеката који нуде преноћиште, броја угоститељских објеката, броја викендица које су изграђене или се граде“ – истакао је Бјелица.

Дејан Елез носилац одборничке листе

Општински одбор је изабрао кандидатску листу за одборнике коју чине искусни и провјерени људи, људи са енергијом, спој младости и искуства, успјешни и признати у својим професијама, међу својим комшијама и суграђанима. Листу предводи носилац Дејан Елез, а затим долазе, Миодраг Мијо Дупљанин дугогодишњи функционер СДС-а, потпредсједник општинског одбора Данко Вучетић, доктор стоматологије Славица Остојић, предсједница актива жена ОО СДС-а Соколац Младенка Пандуревић, предсједник омладине Александар Марковић, Бојана Марковић, Марко Реновица, Никола Самарџија, Миљан Радовић, Снежана Марковић, Момчило Грујић, Анђела Принцип, Слађана Ђаковић, Драгиша Дрљић, Наташа Јанковић, Огњен Војиновић, Митар Пржуљ, Јелена Тасевски, Драженка Млинаревић, Александар Мимић, Ана Савчић, Андреа Јефтић, Жељка Марковић, Марко Мухаремовић, испред мањина СДС кандидује Миладинку Зекић.

Референдум по питању пројеката за будућност Сокоца

Са одбора је поручено да ови локални избори за Соколац представљају референдум по питању пројеката за будућност Сокоца. Грађани ће морати да се опредјеле или за СДС и будућност или за остале који носе блокаде, саботирања, лично богаћење и бахаћење.

„Ми ћемо учинити све како би имали већину која ће гарантовати реализацију ових пројеката. Само са онима који прихвате ове пројекте и то искажу јасно и потпишу да подржавају наш програм „Соколац за нови вијек“ можемо да разговарамо. На овом путу ми имамо апсолутну подршку свих органа Републике Србије. Пружају нам и пружиће нам сву логистичку, моралну и финансијску помоћ. Никада у историји Сокоца и Романије није била боља сарадња између Сокоца и Србије“ подвукао је Бјелица.

Српска демократска странка на локалне изборе у октобру излази као СДС-ВОЉА НАРОДА.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име