Надзорни одбор “Пошта Српске” именовао је данас два нова извршна директора, тако да ово јавно предузеће сада има шест извршних директора, сазнаје КАПИТАЛ.

Овим је потврђено наше писање од прошле седмице, као и то да су нове позиције резервисане за кадрове СНСД-а и Уједињене Српске.

Садашњи извршни директори остају на функцијама, али ће два ресора бити подијељена, чиме ће се на тај начин њихов број повећати.

До сада је на челу сектора за информационо комуникационе технологије, развој, продају и маркетинг био Зоран Протић из Социјалистичке партије, који ће од сада бити извршни директор за информационо комуникационе технологије и развој.

За извршног директора за маркетинг и продају именована је Дијана Грујић, досадашњи руководилац службе за маркетинг у “Поштама”. Она је кадар Уједињене Српске.

Раздвојени су поштански и шалтерски послови којима је до сада руководио Миленко Вучета, кадар ДЕМОС-а.

Миленко Вучета остаје извршни директор за шалтерски саобраћај, док је за поштански саобраћај Надзорни одбор именовао Зорана Дурића из СНСД-а, који је и тренутно запослен у овом јавном предузећу.

Иако се спекулисало да ће доћи до промјена и у ресору којим управља извршни директор за правне, опште послове, људске ресурсе и инвестиције Сњежана Мартић, кадар УС, то се данас није догодило.

Захваљујући новој систематизацији, генерални директор “Пошта”, иначе кадар УС Миладин Радовић, сада у управи предузећа има два члана из своје партије.

По новом поретку, СНСД два извршна директора, јер је тренутно на функцији оног за економске и рачуноводствене послове Зоран Вујмиловић, члан ове партије.

По једног извршног директора имају ДЕМОС и СП.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име