Спортско-туристичка манифестација „Илиндан спорт фест-Соколац 2024“ по дванаести пут биће одржана у Сокоцу од 19. до 27.јула, а такмичења ће бити организована у осам спортских дисциплина, рекао је за портал „Соколац-срце Романије“ Предраг Добриловић из Организационог одбора.

Добриловић је рекао да ће такмичење бити организовано у футсалу, уличном баскету, одбојци на пијеску, билијару, тенису, бициклистичком МТБ и уличном трком, те додао да је програм манифестације ове године обогаћен и новом дисциплином а то је спортски риболов.

Према његовим ријечима, укупан наградни фонд је повећан другу годину за редом и сада износи 15.000 КМ.

Организатори 12. „Илиндан спорт феста-Соколац 2024“ изразили су очекивање великог броја посјетилаца, спортиста и гледалаца са Сокоца и сусједних општина. Подсјећамо, прошлогодишњи 11.Илиндан спорт фест окупио је око 300 младих спортиста и преко 15 хиљада посјетилаца.

Спортска такмичења ће бити одржана у вечерњим часовима, након чега је планиран богат културно-забавни програм на отвореном уз мноштво изненађења.

Покровитељ манифестације у оквиру „Илинданских свечаности“ је кабинет начелника општине Соколац, а спонзор Јелен пиво.

Медијски покровитељ манифестације је портал „Соколац-срце Романије“, а све најважније информације о овом догађају пратите на страници www.opstinasokolac.net/ilindan-sport-fest .

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име