Шест особа ухапшено је у Трну због напада на полицијске службенике.

„Полицијски службеници Полицијске станице Лакташи, 08.06.2024. године, лишили су слободе лица Г.Б., Н.Б. и С.Б. из Лакташа, и лица Ђ.А., М.А. и Н.У. из Бањалуке, због постојања основа сумње да су починила кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“.

Наиме, ноћас око 02,35 часова, Полицијској станици Лакташи пријављено је да је у породичној кући у мјесту Трн нарушен јавни ред и мир буком. Полицијски службеници изашли су на лице мјеста, гдје су затекли више лица, која су вербално и физички напала полицијске службенике, услед чега је пет полицијских службеника задобило тјелесне повреде, а једном полицијском службенику је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске“, саопштено је из ПУ Бањалука.

Против лица Г.Б. ће бити покренут прекршајни поступак због почињеног прекршаја из члана 15. Закона о јавном реду и миру, речено је из полиције.

Након комплетирања и документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Бањалука, против наведених лица биће достављен извјештај о почињеном кривином дјелу, преноси Атв.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име