Портал „Соколац-срце Романије“ наставља представљање Сабраних дјела соколачког шумског картела који хара шумама Романије.

У посједу смо нових фотографија из радне јединице Романија (одјели 13, 24, 92, 93/1 и 95) у којима се према нашим сазнањима тренутно одвија највећа крађа. У одјелу број 13 у мјесту Горње Сајице одпремач у сарадњи са шумаром и управником радне јединице отпремају трупце не уписујући их у отпремнице.

У одјелу 93/1 инспекторица је ПО ПРИЗНАЊУ ЈЕДНОГ ОД ШУМАРА пронашла око 300 пањева без чекића, плочице и броја. Тај број је свакако већи, али шумари, како наводи наш извор, не смију да траже даље јер им је запријећено.

У одјелу број 92 налазе се пањеви и балвани који још увијек нису извучени јер је извођач радова (М.Ш.) отјеран уз наводе да је „доста узео“. Радови у овом одјелу су званично ЗАТВОРЕНИ.

Како сазнајемо, прошле недјеље засиједала је дисциплинска комисија Шума Републике Српске, а о предузетим мјерама и радњама благовремено ћемо извјестити јавност.

МУК ОТУЂЕНЕ СКУПШТИНСКЕ ВЕЋИНЕ

И док против неизбаждареног директора и вође соколачког шумског картела пљуште кривичне пријаве, отуђена скупштинска већина ЋУТИ и ГЛЕДА како се уништавају и краду природна богатства свих становника Сокоца. Зашто одборници ћуте то најбоље они знају. Уосталом, некад је и боље да ћуте јер сва не(дјела) ове лично-интересне групице у претходне четири године довољно говоре за себе. Што је становницима Сокоца ЛОШИЈЕ, то је братији и партији СВЕ БОЉЕ!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sokolac srce Romanije (@sokolacsrceromanije)

Још једном позивамо надлежене државне институције да без одлагања и развлачења предмета спроведу истрагу, утврде одговорности и санкционишу све починиоце многобројних кривичних дјела.

Земљу нисмо наслиједили од предака, већ смо је посудили од своје дјеце!

*** Публиковани текстови и сазнања не представљају ставове и мишљења редакције портала „Соколац-срце Романије“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име