Фото: Уступљена фотографија

Портал „Соколац-срце Романије“ наставља представљање Сабраних дјела соколачког шумског картела која најбоље илуструју степен криминала и корупције који влада јавним предузећем Шумско газдинство „Романија“.

У посједу смо фотографија из Радне јединице „Студена гора“ (Мичивода, Соколовића и Деветака) и дијела „Палежа“ (Горњих Бабина и Драпнића). Ова пустош каква се може видјети само у најнеразвијенијим земљама Африке, у великој већини настала је током јесени 2023.године. Значајан број пањева морао се претходно открити јер је велика већина њих била прекривена грањем, кршом и ломовима.

Фото: Уступљена фотографија

Ипак, уочљиво је да постоје и „свјеже“ обрађени пањеви на којима наравно не постоје било какве дознаке. Печат (чекић), плочица и број мисаона су именица за починиоце ових кривичних дјела!

Фото: Уступљена фотографија

МУК ОТУЂЕНЕ СКУПШТИНСКЕ ВЕЋИНЕ

И док против неизбаждареног директора пљуште кривичне пријаве, отуђена скупштинска већина ЋУТИ и ГЛЕДА како се уништавају и краду природна богатства свих становника Сокоца. Зашто одборници ћуте то најбоље они знају. Уосталом, некад је и боље да ћуте јер сва не(дјела) ове лично-интересне групице у претходне четири године довољно говоре за себе.

Још једном позивамо надлежене државне институције да без одлагања и развлачења предмета спроведу истрагу, утврде одговорности и санкционишу све починиоце многобројних кривичних дјела.

Портал „Соколац-срце Романије“ сутра ће ексклузивно представити подручје у коме се тренутно одвијају највеће крађе!

Земљу нисмо наслиједили од предака, већ смо је посудили од своје дјеце!

*** Публиковани текстови и сазнања не представљају ставове и мишљења редакције портала „Соколац-срце Романије“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име